In voorbereiding

Het laatste nieuws

Voorbereiden op de aankoop van een nieuwbouwhuis

2023 belooft een mooi jaar te worden voor ons bijzonder duurzame project De Boomgaard in Goudswaard. Zoals we in onze december nieuwsbrief uitgebreid beschreven hebben, bereiden we de start verkoop in dit 1e kwartaal van het jaar voor. We werken de laatste verkoopdocumenten momenteel uit. Nog even geduld, dan is het zover! Dan kunt u het groene aanbod van De Boomgaard in Goudswaard uitgebreid bekijken. Lees snel verder...

NIEUW AANBOD IN GOUDSWAARD

De Boomgaard is een gebiedsontwikkeling aan de noord-oost-zijde en wordt het entree van het dorp Goudswaard. De polder, akkers, historische gebiedseigen karakteristieke boerderijen en Zuid-Hollandse schuren zijn leidraad voor de architectuur. Het team werkt met veel passie en plezier aan de uitwerking van deze projectlocatie. In De Boomgaard in Goudswaard kunt u, als de verkoop start, kiezen uit een mooi aanbod van duurzame woningen die voldoen aan moderne woonwensen.

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwbouwproject op deze fantastische plek? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief, dan blijft u vrijblijvend op de hoogte van deze ontwikkeling. U ontvangt dan automatisch, zodra de start verkoop datum gepland staat, als eerste een uitnodiging.

Interesse(Vereist)
De Boomgaard