Energiecalculator

Om u een idee te geven van mogelijk toekomstige energielasten is er een Energiecalculator otoegevoegd. Hiermee kunt u eenvoudig berekenen hoeveel u kunt besparen op uw huidige verbruik. Belangrijk om hier rekening te houden met het feit dat u gelijksoortige situatie vergelijkt. De energiekosten van een vrijstaande woning zijn namelijk in basis hoger dan de energiekosten bij het wonen in een appartement. 

Is uw huidige verbruik u niet bekend? Geen probleem, de calculator maakt dan een berekening op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Het verbruik van de woningen in het project De Boomgaard is vastgesteld op basis van gedetailleerde energieberekeningen (BENG) per bouwnummer.

Maak uw eigen berekening en kijk wat u kunt besparen op energiekosten als u kiest voor De Boomgaard. Stap voor stap wordt u meegenomen in de berekening. 

Aanmelden nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in dit duurzame nieuwbouwproject op deze fantastische plek? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief, zo blijft u vrijblijvend op de hoogte van het nieuwbouwproject De Boomgaard in Goudswaard. En zodra de start verkoopdatum bekend is, ontvangt u van ons automatisch en vrijblijvend, als eerste een uitnodiging.

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Interesse

Informatie & Verkoop

010 - 300 71 17

Ontwikkeling & Realisatie