1 september 2023

Rectificatie

De Bouwvak is voorbij; we zijn weer volop aan het werk om de duurzame nieuwbouwplannen tot uitvoering te kunnen brengen. Bij dit dynamisch proces staat een betere, duurzame woonomgeving voor de toekomstige bewoners en omwonenden centraal.
1 september 2023
13 juli 2023

Bekijk de nieuwe vogelvlucht impressie

Uit de gesprekken die afgelopen periode gevoerd zijn met een groot aantal belangstellenden, bleek dat men graag wil zien in hoeverre de bebouwing voor tijdelijke huisvesting op het perceel ten oosten van De Boomgaard er uit kan komen te zien.
13 juli 2023
5 mei 2023

Succesvolle verkoop!

De verkoop van het duurzame aanbod in De Boomgaard verloopt succesvol. Inmiddels is de termijn van inschrijven officieel afgerond. We hebben een groot aantal mensen blij kunnen maken met de toezegging van een bouwnummer in dit duurzame nieuwbouwproject.
5 mei 2023
14 april 2023

Bekijk het aanbod met de woningzoeker

Een plek waar het straks fijn thuiskomen is in een nieuw, comfortabel en toekomstbestendig appartement (BENG), levensloop bestendige woning of vrijstaande woning (beide NOM). Welk type woning past bij uw levensfase? Met de uitbreiding op de website krijgt u een goed beeld van het duurzame aanbod.
14 april 2023
21 maart 2023

Start Verkoop

Nog een paar weken en dan kunt u zich inschrijven voor uw droomhuis. Wie eerst nog iets meer informatie wil, is van harte welkom tijdens de start verkoop bijeenkomst op 13 april 2023 tussen 17.00 en 19.00 uur in het Verenigingsgebouw Rehoboth. In deze nieuwsbrief leest u hoe u zich aan kunt melden voor dit feestelijke moment in Goudswaard.
21 maart 2023
9 maart 2023

Energiecalculator online!

We investeren in woningen voor een langere termijn. Hiervoor kijken we zorgvuldig hoe mensen willen leven, wonen en werken. Vanuit dat perspectief dragen we graag bij aan het realiseren van een veilige, CO₂-neutrale, duurzame en gezonde leefomgeving. Daar hoort een aardgasloze en energie neutrale portefeuille bij met projecten zoals De Boomgaard; ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid, bio­diversiteit en klimaatadaptieve maatregelen.
9 maart 2023
17 februari 2023

Nieuw stukje Goudswaard

Genieten in de boomgaard, de kersenbomen tot bloei zien komen, een wandeling door de Korendijkse Slikken, het is straks allemaal binnen handbereik! Op deze plek in het gezellige dorp Goudswaard, woont u samen met uw nieuwe buren, in alle vrijheid, in een fantastische natuurlijke omgeving. In een toekomstbestendige woning die goed aansluit bij uw levensomstandigheden.
17 februari 2023
3 februari 2023

Toekomstbewust ontwikkeld!

We dragen graag ons steentje bij aan een mooi Nederland; nu en in de toekomst. Daarvoor werken we met ons team met veel passie en professie aan projecten als de Boomgaard. Waar we de lat extra hoog leggen als het gaat om klimaat­adaptief, toekomst­bewust ontwikkelen. In het project De Boomgaard is het gelukt om alle appartementen BENG - Bijna Energie Neutraal Gebouw - te maken en de grondgebonden woningen zelfs Nul-op-de-Meter! Wat betekent dit nu eigenlijk? In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.
3 februari 2023
20 januari 2023

Voorbereiden op de aankoop van een nieuwbouwhuis

2023 belooft een mooi jaar te worden voor ons bijzonder duurzame project De Boomgaard in Goudswaard. Zoals we in onze december nieuwsbrief uitgebreid beschreven hebben, bereiden we de start verkoop in dit 1e kwartaal van het jaar voor. We werken de laatste verkoopdocumenten momenteel uit. Nog even geduld, dan is het zover! Dan kunt u het groene aanbod van De Boomgaard in Goudswaard uitgebreid bekijken. Lees snel verder...
20 januari 2023
17 januari 2023

Vooruitblik 2023

Het is enige tijd stil geweest van onze kant, maar nu hebben we weer nieuws te melden over de stand van zaken rond het project De Boomgaard in het gezellige Goudswaard. U als belangstellende brengen we graag als eerste op de hoogte via onze nieuwsbrief.
17 januari 2023
29 oktober 2021

Online Bijeenkomst

Gemeente Hoeksche Waard en projectontwikkelaar De Langen & van den Berg Vastgoed organiseerde maandagavond 8 november 2021 een digitale informatiebijeenkomst...
29 oktober 2021
15 oktober 2021

Maak kennis met "De Boomgaard"

Dank u wel voor uw getoonde belangstelling voor De Boomgaard in Goudswaard. Nu kunnen we u, vrijblijvend, informeren over deze duurzame nieuwbouw­ontwikkeling.
15 oktober 2021