100
op-de-Meter!

Ontwikkelen met oog op de toekomst

Duurzaam start bij het bouwen van woningen die zo lang mogelijk voldoen aan de woningbehoefte van de bewoners. Met oog op de toekomst is het ontwikkel- en bouwproces een continu proces waar innovatie de ruimte krijgt. De Langen & van den Berg doorloopt de stappen die nodig zijn zeer nauwkeurig en met aandacht. Al onze projecten dragen actief bij aan een betere wereld. Het ontwikkelproces wordt gerealiseerd met inachtneming van mens en milieu in de breedste zin van het woord. De energievraag van de woning wordt zo veel mogelijk teruggedrongen door de te kijken naar het ontwerp en plaatsing van de woning en door deze zo goed mogelijk te isoleren. Hiervoor wordt ondermeer gebruik gemaakt van dubbele beglazing en een zeer goed geïsoleerde gevel. De woningen worden opgeleverd met een warmtepomp en PV-panelen die het wooncomfort extra versterken en het energieverbruik minimaliseren en zo kosten reduceren.

Bewuste keus

 • De grondgebonden woningen zijn Nul-op-de-Meter, oftewel volledig energieneutraal
 • Zowel de appartementen als woningen voldoen aan de huidige BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw)
 • Alle energie wordt uit duurzame energiebronnen gehaald
 • Voor alle appartementen en woningen geldt:
 • Gasloos gebouwd
 • Voorzien van een warmtepomp
 • Voorzien van PV-panelen
 • Zeer goed geïsoleerd
 • Gezond binnenklimaat; goed geventileerd
 • Comfortabele vloerverwarming 
 • Besparing aan energiekosten
 • U draagt bij aan een schoner milieu en duurzame toekomst.

Groen,
groener, groenst

Bijna Energie Neutraal Gebouw
én ook Nul-op-de-Meter

Wie kiest voor nieuwbouwproject De Boomgaard in Goudswaard kiest voor een toekomstgerichte, nieuwe woning. Alle woningen en appartementen zijn standaard voorzien van PV-panelen en een warmtepomp. Zowel de appartementen als de woningen voldoen aan de huidige BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Ook aan de nieuwe verplichtingen van TOjuli (Temperatuur Overschrijding juli) wordt voldaan. Deze extra norm voorkomt dat de woningen teveel opwarmen in de zomer. Het zorgt ervoor dat de grootste hitte buiten blijft waardoor de binnentemperatuur aangenaam is ten opzichte van de buitentemperatuur. In de winter zorgt de zon voor daglicht en warmt de woning passief op. 

De grondgebonden woningen zijn zelfs Nul-op-de-Meter, ofwel volledig energieneutraal! U bent wat energie betreft zelfvoorzienend. En dat is een groot voordeel. Daarbij komt dat aan het eind van het jaar uw energiemeter op 0 staat! Geen hoge rekeningen dus. U bespaart aanzienlijk op uw maandlasten en u draagt bij aan een schoner milieu. In de Nul-op-de-Meter woningen wordt uiteraard geen gas gebruikt en de woning is extra geïsoleerd. Om dit niveau te realiseren moeten de woningen bouwkundig aan hoge eisen voldoen. Gevels en buitenmuren worden zeer goed geïsoleerd. Energie voor verwarming en koeling, warm water en elektriciteit, wordt uit duurzame energiebronnen gehaald.

Aanmelden nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in dit duurzame nieuwbouwproject op deze fantastische plek? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief, zo blijft u vrijblijvend op de hoogte van het nieuwbouwproject De Boomgaard in Goudswaard. En zodra de start verkoopdatum bekend is, ontvangt u van ons automatisch en vrijblijvend, als eerste een uitnodiging.

Interesse(Vereist)

Informatie & Verkoop

010 - 300 71 17

Ontwikkeling & Realisatie