Hypotheekadvies

Bent u geïnteresseerd in een appartement, levensloop bestendige of vrijstaande woning in De Boomgaard? Laat dan een persoonlijke financiële check doen en vergroot de kans op uw droomwoning!

Vaes Finance is een onafhankelijke Hypotheekadviseur. Zij zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden van financiering bij De Boomgaard. Wilt u meer weten of een financieringsverklaring ontvangen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak. In dit gesprek wordt uw financiële situatie in kaart gebracht, zodat u precies weet wat u kunt lenen, wat u mee kunt financieren en welke hypotheekkorting u krijgt vanwege het feit dat u een energiezuinige woning koopt.

Als dit uw eerste koopwoning is, dan komt u misschien in aanmerking voor een starterslening van de gemeente Goudswaard. Dit is een extra lening bovenop de hypotheek. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van de gemeente.

Wist u dat wanneer u een woning koopt in De Boomgaard u in aanmerking kan komen voor duurzaamheidskorting? Maak een afspraak en bespreek de voordelen en mogelijkheden in het nieuwbouwproject De Boomgaard.